Γνωρίστε μας

 

 

Αγαπητοί φίλοι,

 

Το όνομά μου είναι Δημήτρης Παναγιωτόπουλος και με βλέπετε στην αριστερή φωτογραφία. Είμαι ο μάνατζερ του συγκροτήματος Istron Villas. Δίπλα μου μπορείτε να δείτε τους γονείς μου Αντώνη Και Κατερίνα. Και οι τρεις μας δουλεύουμε μαζί για να περάσετε ευχάριστες διακοπές. Μπορείτε λοιπόν να επικοινωνείτε μαζί μας για ότι χρειάζεστε.

Μπορείτε να με βρείτε στο τηλέφωνο, ή να πεταχτείτε στο γραφείο μου, την υποδοχή, που είναι δίπλα στην βίλα Άλκηστη και την αίθουσα πρωινού.

Μπορούμε να σας δώσουμε πολύτιμες πληροφορίες για την παραμονή σας και τις υπηρεσίες μας, τις εξόδους και τις εκδρομές σας, καθώς και γι αυτόν τον υπέροχο τόπο, την Κρήτη.

Όλη μου η οικογένεια ασχολείται ενεργά με την γαστρονομία (ο πατέρας μου είναι Πρόεδρος της Ελληνικής Ακαδημίας Γεύσης, διδάσκει και ασχολείται επαγγελματικά με την κουζίνα, η μητέρα μου ήταν ιδιοκτήτρια μεγάλου εστιατορίου της Αθήνας και εγώ... είμαι γιος τους) οπότε σας προτείνω να εμπιστευτείτε την συμβουλή τους σε θέματα που έχουν σχέση με την διατροφή σας.

 

Καλές διακοπές,

 

Δημήτρης

 

 

αρχική σελίδα