Υπηρεσίες ιδιαίτερου ενδιαφέροντος

 

Αν ενδιαφέρεστε για γαστρονομία ή για γκολφ, αν θέλετε να παντρευτείτε... μπορούμε να οργανώσουμε για σας διάφορες δραστηριότητες για τις ιδιαίτερες επιθυμίες σας

 

Γκολφ: Ένα γήπεδο 18 οπών βρίσκεται 45 χλμ. από μας. Μπορούμε να σας κλείσουμε.

Γάμος: Πολλοί διαλέγουν ένα ρομαντικό μέρος για το γάμο τους. Μπορούμε να χειριστούμε τη γραφειοκρατική διαδικασία, καθώς και όλες τις λεπτομέρειες για ένα γάμο όπως τον ονειρευτήκατε, με αξέχαστες γαστρονομικές εμπειρίες, θαλασσινές εκδρομές κλπ.

Καταδύσεις: για αρχάριους ή προχωρημένους

Γευσιγνωσίες κρασιών: με κρητικά ή Ελληνικά κρασιά για αρχάριους ή προχωρημένους. Παρουσιάζει ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ακαδημίας Γεύσης.

Γευσιγνωσία ελαιολάδων: διαλεγμένων κρητικών προϊόντων, για αρχάριους ή προχωρημένους. Παρουσιάζει ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ακαδημίας Γεύσης.

Επιδείξεις μαγειρικής: με ενεργή συμμετοχή των παρισταμένων από έμπειρο προσωπικό. Οργανώνεται εφόσν ζητηθεί. Παρασκευή κρύων ντιπς , μαγειρική λαχανικών, μαγειρική ψαριών κλπ.

Μαθήματα μαγειρικής: Για ομάδες τουλάχιστον 7 ατόμων. Ένας κύκλος μαθημάτων 5 ημερών με δύο εκδρομές για κρασί και ελαιόλαδο.

Εκδρομή οινικού ενδιαφέροντος: Οι οινοπαραγωγοί Ηρακλείου έχουν δημιουργήσει δίκτυο με 19 μέλη. Τα περισσότερα οινοποιεία είναι επισκέψιμα. Μπορούμε να σας οργανώσουμε ημερήσιες εκδρομές στα πιο ενδιαφέροντα με πολλά ακόμη σημεία επίσκεψης. Η οργάνωση του ταξιδιού (χωρίς συνοδό) προσφέρεται δωρεάν.

Εκδρομή ελαιολάδου: Επίσκεψη σε παραδοσιακό ελαιουργείο και σε μερικά σύγχρονα ελαιουργεία που παράγουν σήμερα τα κορυφαία ελαιόλαδα της Κρήτης.

Συμβουλές για εκδρομές: Ζητείστε δωρεάν την συμβουλή μας για τις εκδρομές σας: Που να πάτε, τι να δείτε, που να φάτε, ποιον να συναντήσετε.

 

 

αρχική σελίδα