Δραστηριότητες στην παραλία


Μόλις μερικά μέτρα από τη βίλα σας βρίσκεται η εκπληκτική μας παραλία. Εδώ, εκτός από κολύμπι και ηλιοθεραπεία σε ένα από τους ασφαλείς και όμορφους κόλπους της Κρήτης, μπορείτε να απολαύσετε μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών:

 

 

 

Η εκπληκτική μας παραλία

Μόλις 100-200 μέτρα από την βίλα σας βρίσκεται μια από τις ομορφότερες παραλίες της Κρήτης. Με 600 μέτρα μήκος, από τα οποία 300 με άμμο και λίγο ψιλό χαλίκι, σας επιτρέπει να διαλέξετε να διασκεδάσετε με άλλους λουόμενους ή να  απομονωθείτε σε μια μοναχική γωνιά.

Περαστικοί δεν έχουν εύκολη πρόσβαση στην παραλία

 

Στην παραλία θα βρείτε...

...ομπρέλες και ξαπλώστρες που προσφέρονται δωρεάν. Δίπλα σας, διακριτικά βρίσκεται το μπαρ και το εστιατόριο παραλίας, ένα ιδανικό μέρος για το ουζάκι μας το μεσημέρι και ρομαντικά δείπνα το βράδυ. Μπορούμε να σας κλείσουμε εμείς τραπέζι για το δείπνο σας.

 

Σχολή καταδύσεων AQUALAND

Μια πολύ οργανωμένη σχολή καταδύσεων, με άδεια να δίνει διπλώματα PADI λειτουργεί εδώ και χρόνια στην παραλία. Για να συμμετάσχετε σε ένα από τα προγράμματα για αρχάριους ή προχωρημένους, ή στα δωρεάν προγράμματα επιδείξεων συνεννοηθείτε με την ρεσεψιόν μας ή κατευθείαν με το AQUALAND

Θαλάσσια σπορ

Μπορείτε ακόμα να απολαύσετε κανό, ποδήλατα, θαλάσσιο σκι, μπανάνα, wind surfing, βόλτα με ταχύπλοο...

 

 

αρχική σελίδα